Udskrevet fra IT-medarbejder.dk. Job-ID: 40859


Erfaren IT Infrastructure Cloud specialist 

Til stor finansiel virksomhed i Hovedstadsområdet søges en

Erfaren IT Infrastructure Cloud specialist 

Kan du orkestrere, integrere og automatisere Cloud baseret IT-Infrastruktur?

Virksomheden:


Er en kendt virksomhed med hovedsæde i Hovedstadsområdet, og den er markedsledende inden for sit felt med flere tusinde ansatte.

Stillingen:

Som IT Infrastructure Cloud Specialist får du mulighed for at arbejde konkret med tekniske IT -løsninger, herunder cloud-teknologi. Der benyttes i dag AWS til områder som web-platform, Machine Learning og Docker, og i øjeblikket startes der op med Office365. Disse løsninger integreres som naturlige dele i eget datacenter. IT-driftsorganisation er stor med et omfattende og komplekst IT-landskab, og dine evner og ambitioner afgør, hvor meget af det du vil arbejde med. Der stræbes efter at være en tidssvarende IT-organisation, der løbende tager ny udvikling og teknologi til sig, og som organisatorisk arbejder agilt i selvstyrende teams. Arbejdsopgaverne består blandt andet i: udvikling og forvaltning af infrastrukturløsninger og dertilhørende brug af cloud-tjenester automatisering og integrationsarbejde i et komplekst miljø, og rådgivning og sparring med kollegaer og forretningen.

Din profil:

Det forventes, at du har generel viden om cloud baserede løsninger, samt erfaring med enten AWS eller Azure, herunder gerne arbejdet med IaaS, auto-skalering, stacks og templates, JSON m.v. Du er god til PowerShell el. lign. scripts, integrationsarbejde og automatisering. Du har solid erfaring med traditionelle IT-infrastruktur discipliner, indenfor f.eks. sikkerhed, server, netværk osv. Du har eventuelt også erfaring med drift og udvikling af AD, ADFS, PKI, m.fl..

Derudover forventes det, at du besidder en relevant IT-faglig uddannelse. Du har faglige kompetencer svarende til mindst 5 års arbejde inden for IT-infrastruktur området. Du er engageret, løsningsorienteret og opsøgende, når det gælder ny teknologi. Du er teknisk velfunderet, og har interesse for udvikling og scripting. Du er teamorienteret med evne og lyst til at arbejde i selvstyrende teams. Du har evnen til at bevare helikopterperspektivet med en arkitekturbaseret tilgang til dit arbejde, men mestrer samtidig også detaljer. Du er visionær når du tænker løsninger, og ambitiøs på egen og teamets faglighed.

Virksomheden tilbyder:

Du tilbydes en stilling i en enterprisevirksomhed i rivende IT-udvikling, hvor du får store muligheder for at sætte dit eget præg på rollen. Du får en spændende og udfordrende stilling med en bred kontaktflade og meget alsidige opgaver og projekter. Du tilbydes også en absolut konkurrencedygtig gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer. For kandidaten med det rette potentiale, vil der ikke blive sparet på uddannelse.

Yderligere information

For nærmere oplysning om jobbet kontakt venligst Peter Mogensen på pm@rekrutteringsgruppen.dk.

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.896.PM oplyst.

Hvis du ønsker at søge denne stilling, kan du sende ansøgning og dit CV til info@rekrutteringsgruppen.dk.

Alle henvendelser behandles fortroligt.


Flgende arbejdstid nskes: Fuldtid.

Arbejdssted: Kbenhavns Amt.

Jobudbyders hjemmeside: www.rekrutteringsgruppen.dk

Annoncen er sidst ndret: 19-09-2017.