Udskrevet fra IT-medarbejder.dk. Job-ID: 40751


Erfaren J2EE Integrationsarkitekt med fokus på DevOps

Til stor finansiel virksomhed i Hovedstadsområdet søges erfaren J2EE Integrationsarkitekt med fokus på DevOps

Du skal definere, implementere, vedligeholde og udvikle setup omkring CI og CD

Virksomheden:


Er en kendt virksomhed med hovedsæde i hovedstadsområdet. Den er markedsledende inden for sit felt og har flere tusinde ansatte.

Stillingen:

Vi søger efter en erfaren J2EE integrationsarkitekt, der skal indgå i et team, der har til formål at udvikle og implementere den nye integrationsarkitektur i organisationen, som baseres på DevOps. Du skal arbejde med inddragelse af andre teams i virksomheden og sikre, at de bliver selvkørende i den nye arkitektur.

Det overordnede mål er, at understøtte den hastige digitalisering i virksomheden. Din primære opgave vil være at definere, designe og implementere de processer og værktøjer, der skal anvendes til continous integration/delivery. Du vil således ift. integrationsarkitekturen få ansvar for at definere, implementere, vedligeholde og udvikle setup omkring CI og CD. Og stå i spidsen for at definere, designe og implementere DevOps løsninger, som inkluderer reference arkitektur, roadmaps, estimater og valg af tooling.

Integrationen sker med fokus på Mulesofts API Gateway og tilhørende udviklings- og API management værktøjer. Du vil modtage en grundig oplæring i værktøjerne, samt til de øvrige teknologier og metoder, som teamet arbejder med.

Din profil:

Vi forventer, at du har en længerevarende uddannelse som f.eks. ingeniør, cand. IT, datalog eller lignende. Erfaring med DevOps løsninger, automatiseret deployment og continous integration/delivery er en fordel. Du må og også gerne have erfaring med automatisering af test og testværktøjer (SOAPUI, JUnit). Men grundlæggende er det vigtigt, at du vil finde DevOps arkitektur interessant kombineret med din solide erfaring inden for J2EE integration.
Du kan danne dig overblikket over teknisk komplekse problemstillinger, og går ubekymret til tavlen for at tegne dit forslag til en samlet løsning. Du er åben for også at bidrage til hands-on udvikling, og har erfaring med agile/scrum baserede udviklingsmetoder. Og det forventes, at du er nysgerrig efter at lære nye ting og er åben over for, at tage nye værktøjer i anvendelse. Du skal være uformel, ærlig, ambitiøs og have en god portion humor. Du skal også have gejst og vilje til at bidrage til den videre udvikling af virksomhedens integrationsarkitektur baseret på DevOps.

Virksomheden tilbyder:

Du tilbydes en stilling i en international virksomhed i rivende udvikling, hvor du får store muligheder for at sætte dit eget præg på rollen. Du får en særdeles udfordrende stilling med en bred kontaktflade og meget alsidige opgaver og projekter. En absolut konkurrencedygtig gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Yderligere information

For nærmere oplysning om jobbet kontakt venligst Peter Mogensen på info@rekrutteringsgruppen.dk.

Ved enhver henvendelse vedr. dette job bedes ref.nr. A.890.AH oplyst.

Hvis du ønsker at søge denne stilling, kan du sende ansøgning og dit CV til info@rekrutteringsgruppen.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt.


Flgende arbejdstid nskes: Fuldtid.

Arbejdssted: Kbenhavns Amt.

Jobudbyders hjemmeside: www.rekrutteringsgruppen.dk

Annoncen er sidst ndret: 28-04-2017.