IT-medarbejder.dk

724 aktive IT-jobs

Hurtig og gratis IT-jobformidling


 

 

Om denne service

Denne service er et alternativ til de mange danske jobdatabaser på nettet. Den er udviklet ud fra den filosofi, at det skal være let, hurtigt og gratis for jobsøger og arbejdsgiver at finde hinanden. Dette har vi succes med. Siden lanceringen ultimo marts 2000 er der formidlet mange kontakter mellem arbejdsgiver og jobsøger, og vi oplever en stadig stigning i antallet af både jobannoncer og CV'er.

Gratis-princippet

Vi har valgt, at det skal være gratis også for arbejdsgiver (og rekrutteringsfirmaer) at lægge annoncer ind og at søge efter medarbejdere, da vi har den holdning, at mange andre jobformidlere på Internettet tager alt for høje priser for deres service.

Hvorfor benytte IT-medarbejder.dk frem for de mange andre jobdatabaser?

Der er mange fordele ved at benytte IT-medarbejder.dk både for jobsøger og for arbejdsgiver:

Jobsøger:

  • Arbejdsgiver kan gratis finde frem til din profil/dit CV. Det kan bevirke, at arbejdsgiver finder frem til dig, før han/hun lægger en annonce ud på nettet. Du har altså større chancer for at blive "headhuntet" også af deciderede rekrutteringsfirmaer
  • Det er meget nemt og hurtigt at indtaste et CV på IT-medarbejder.dk. Du er selv herre over, hvor mange eller hvor få oplysninger, du ønsker at afgive. Det er altså ikke nødvendigt at opremse kompetencer i 100 forskellige fagområder for at være med
  • Du har mulighed for at søge udenlandske stillinger og blive fundet af udenlandske arbejdsgivere, da IT-medarbejder.dk også har internationale pendanter (www.computerjobs.dk, og www.it-medarbetare.se).

Arbejdsgiver/rekrutteringsfirma:

  • Alle services er gratis og uforpligtende
  • Du kan uploade firmalogo, angive automatisk deaktivering, modtage statistik, jobmatch, søge profiler/CV'er uden at have annoncer tilknyttet, m.v.
  • Det er meget nemt og hurtigt at indtaste en annonce på IT-medarbejder.dk
  • Dine annoncer bliver automatisk synlige på www.jobindex.dk.
  • Du har mulighed for at tiltrække udenlandske ansøgere, da IT-medarbejder.dk også har internationale pendanter, jævnfør ovenstående menu.

Jeg søger et job

Du har i denne service mulighed for at læse stillingsannoncer og/eller indtaste en profil/et CV. Din profil er ikke underlagt nogle begrænsninger, og arbejdsgiver kan søge i alle ord i dit CV. Du er selv herre over, hvor mange oplysninger, du ønsker at afgive i CV-indekset. Du kan for eksempel vælge et meget kort CV, hvori du opremser dine kvalifikationer med en opfordring til arbejdsgiveren om at kontakte dig for et uddybende CV. Du kan vælge, om du vil søge freelance/deltidsstillinger eller fuldtidsstillinger eller begge dele. Du kan vælge at modtage et nyhedsbrev en gang om ugen, hvori nye stillingsannoncer, der matcher dine krav til et job som IT-medarbejder, opremses. Du får desuden oplyst, hvor mange gange din profil er læst.

Ønsker du at oprette en jobagent, hvor du automatisk får alle nye stillinger tilsendt pr. e-mail, skal du oprette en fiktiv profil, som du herefter deaktiverer/skjuler.

Du kan modtage jobs som RSS-feed. Definer selv din søgning under "Søg efter et IT-job" i menuen i venstre side og gem forespørgslen som RSS-feed.

Jeg søger en medarbejder

Som arbejdsgiver kan du vælge at indtaste en annonce og/eller søge i CV-indekset. Begge dele er 100% gratis. Du kan vælge at modtage et gratis ugentligt nyhedsbrev, hvor alle nye jobkandidater, der matcher dine behov, er opremset. Du vil desuden modtage en statistik over, hvor mange der har læst din annonce.

Ønsker du at oprette en kandidatagent, hvor du automatisk får alle nye kandidater tilsendt pr. e-mail, skal du oprette en fiktiv jobannonce, som du herefter deaktiverer/skjuler.

Du kan modtage profiler/CV'er som RSS-feed. Definer selv din søgning under "Søg efter en medarbejder" i menuen i venstre side og gem forespørgslen som RSS-feed.

Kommunikationen mellem arbejdsgiver og -tager

Det er muligt at være anonym både for arbejdsgiver og arbejdstager. Når der oprettes en profil eller en annonce, skal der angives en e-mail-adresse. Denne er kun kendt af systemet. Hvis der ønskes fuld uigenkendelighed anbefales det, at der oprettes en Hotmail-adresse til modtagelse af post fra IT-medarbejder.dk. Beskeder til arbejdsgiver og -modtager kan sendes via IT-medarbejder.dk, som sørger for at videresende beskeden. Det er muligt for afsenderen af beskeden at angive en e-mail-adresse eller et telefonnummer i beskeden, således at den videre kommunikation kan foregå direkte mellem arbejdsgiver og -modtager. Du kan også sende en anonym besked, hvis du er oprettet som bruger af IT-medarbejder.dk.

Kontakt IT-medarbejder.dk

IT-medarbejder.dk ejes og drives af SATS.

Har du spørgsmål, ris, ros eller gode ideer, er du meget velkommen til at sende os en besked: Kontakt.